Φίλτρα νερού Verdeera

Ανανεωμένη σειρά από φίλτρα

Πόσιμο νερό με φίλτρα νερού ή εμφιαλωμένο νερό;

Πόσιμο νερό χαρακτηρίζεται το νερό που είναι καθαρό από φυσική, χημική, βιολογική και μικροβιολοηική άποψη και μπορεί να καταναλώνεται χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του ανθρώπου. Το πόσιμο νερό πρέπει να είναι άχρωμο, άοσμο, δροσερό και με ευχάριστη εύση.

Στη Verdeera σας προτείνουμε πόσιμο νερό με μια ανανεωμένη σειρά από φίλτρα για τους πιο κάτω λόγους.

ΚΟΣΤΟΣ

Κάθε οικογένεια δαπανά 20,00€ έως 80,00€ το μήνα ή 240,00€ έως 960,00€ τον χρόνο για την αγορά νερού. Η αγορά ενός καλού φίλτρου νερού σας εξοικονομή χρήματα.

ΥΓΕΙΑ

Οι συνθήκες αποθήκευσης σε ψηλές θερμοκρασίες για 2-3 μέρες του εμφιαλωμένου νερού μέχρι να καταλήξουν στα ψυγεία μπορεί να αυξήσει το μικροβιακό του φορτίο, με αποτέλεσμα να πιούμε εμείς μικρόβια.

ΓΕΥΣΗ

Με ένα σωστό φίλτρο νερού η γεύση του πόσιμου γίνεται ακόμη καλύτερη με αποτέλεσμα να καταναλώνουμε περισσότερο νερό.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσοι αέριοι ρύποι εκπέμπονται, για την μεταφορά εμφιαλωμένου νερού από την μία άκρη της χώρας στην άλλη; Το 80% των εμφιαλωμένων μπουκαλιών καταλήγουν στις χωματερές (το όριο ζωής του πλαστικού είναι 400 χρόνια) με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Μόνο το 5% ανακυκλώνεται. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού είναι μεγάλες και για τον αέρα που αναπνέουμε για την θαλάσσια ζωή αλλά και για την γη που πατούμε.

Για την εξασφάλιση της ανώτερης ποιότητας νερού, σας προτείνουμε τα φίλτρα νερού που θα βρείτε στην κατηγορία Water Purification Solutions.

Στην κατηγορία Water Purification Solutions θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά από φίλτρα για πόσιμ ερό, φίλτρα μπάνιου, κεντρικής παροχής, σύστημα αντίστροφης όσμωσης αλλά και μπαταρίες τριών παροχών.

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες και αποκτήστε το φίλρο που καλύπτει τις ανάγκες σας ΕΔΩ.

Verdeera-1

– To Verdeera-1 αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να φιλτράρετε το νερό σας. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες , καταλαμβάνει πάρα πολύ λίγο χώρο και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο design του. Αφαιρεί αποτελεσματικά δυσάρεστες οσμές, χλώριο, μικροσωματίδια, χώμα, αμίαντο και μικρόβια από το νερό σας. Aποτελείται από κέλυφος από πολυπροπυλένιο. Διαθέτει ενσωματωμένο βρυσάκι και περιέχει εξαρτήματα σύνδεσης. Επίσης, περιέχει ανταλλακτικό φίλτρο.Το κιτ εγκατάστασης περιλαμβάνει σύνδεσμο μπαταρίας, σωληνάκι και κλειδί.
– ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Mέγιστη ροή : 3,5 L/min
Mέγιστη πίεση : 4 bar
Mέγιστη θερμοκρασία: 38 C°
Yλικό φίλτρου: ceramic surface, coconut carbon &calcium sulphite
Πόρος φίλτρου: 0,2 micron.
Bάρος: 1 kg .
Διαστάσεις: Π: 10 cm/B 10 cm /Y:32 cm.
Προτεινόμενη αλλαγή φίλτρων: 3-9 μήνες.
Συσκευασία : 1 τμχ.
Το κέλυφος του φίλτρου είναι κεραμικό και το φίλτρο αποτελείται από Coconut Carbon και Calcium Sulfite.
O ενεργός κοκκοειδής άνθρακας καρύδας (Coconut Granulated Activated Carbon-GAC) απομακρύνει αποτελεσματικά το ραδιενεργό ιώδιο, το χλώριο, τα τριαλογονομεθάνια και τις βλαβερές χημικές ουσίες.
Το θειώδες ασβέστιο (Calcium Sulphite) απομακρύνει 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τον ενεργό άνθρακα το χλώριο και τα βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος , ο υδράργυρος, το κάδμιο και το αργίλιο.

Τιμή: 85,00€

Verdeera Easy 4

– Τελευταίας τεχνολογίας σύστημα νερού 4 σταδίων, με φίλτρα QUICK για περισσότερη ευκολία στην αντικατάσταση. Προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες. Καταλαμβάνει πάρα πολύ λίγο χώρο.QUICK FILTERS – ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, με διπλό λάστιχο, Ο-RING.
Εξαρτήματα σύνδεσης. – 4 φίλτρα εμπεριέχονται: QUICK PP 5 micron CARBON BLOCK CARBON BLOCK 12″ INLINE CARBON BLOCK
– ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Mέγιστη ροή : 3,5 L/min
Mέγιστη πίεση : 4 bar
Mέγιστη θερμοκρασία: 38 C°
Βάρος: 4 kg
Διαστάσεις: Π: 31cm / Β: 30cm / Υ: 44cm
Προτεινόμενη αλλαγή φίλτρων : 3-9 μήνες.
Συσκευασία : 1 τμχ.
ΚIT εγκατάστασης: Βρυσάκι, βανάκι παροχής, σωληνάκι & κλειδί.

*** Λόγω εξαντλήσεως του στοκ γίνεται προ παραγγελία του φίλτρου (Για Κύπρο). Ενδεχομένως η παράδοση να γίνει με καθυστέρησή ενός μήνα.

Τιμή: 160,00€

Σύστημα αντίστροφης όσμωσης 4 σταδίων (7108)

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα αντίστροφης όσμωσης 4 σταδίων με μεμβράνη χαμηλής πίεσης.
Τοποθετείται εύκολα κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, ενώ μια μικρή βρύση προσαρμόζεται πάνω στον νεροχύτη σας. Μικρό μέγεθος, μανόμετρο πίεσης εισόδου.
ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΤΡΩΝ:
Κοκκοειδής ενεργός άνθρακας, GAC Πολυπροπυλένιο 1m Μεμβράνη αφαλάτωσης 50 GPD 0,0001m Ενισχυμένος Κοκκοειδής ενεργός άνθρακας, PAC.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεξαμενή χωρητικότητας 8lt 4-way shut off valve
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : Πλάτος 33cm Βάθος 12cm Ύψος 35cm αναζήτηση (πχ. Φίλτρα αντίστροφης όσμωσης).
Τιμή: 400,00€

Shower Chrome Φίλτρο μπάνιου ενεργού άνθρακα (7104)

Φίλτρο μπάνιου ενεργού άνθρακα, το οποίο προσαρμόζεται πολύ εύκολα στο σπιράλ του μπάνιου σας. Σας προστατεύει αποτελεσματικά από σωματίδια, χλώριο, χημικά και άλατα.
Το χλώριο είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό που μπορεί εύκολα να οξειδώσει την πρωτεϊνη της κερατίνης του δέρματος , προκαλώντας φαγούρα και διάφορες αλλοιώσεις του δέρματος. Ο ενεργός άνθρακας και η KDF-55 έχουν ισχυρές δράσεις αποχλωριώσεως και έτσι μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα μας από τη χλωρίωση. Η αποχλωρίωση αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος και εξαλείφει τη δευτερογενή ρύπανση από το νερό της βρύσης.
Αποτελείται από κέλυφος από επιχρωμιωμένο ABS και περιέχει εξαρτήματα σύνδεσης. Περιέχει φίλτρο. Τα υλικά του φίλτρου είναι: Coconut Carbon, KDF και Calcium Sulfite.
O ενεργός κοκκοειδής άνθρακας καρύδας (Coconut Granulated Activated Carbon-GAC) απομακρύνει αποτελεσματικά το ραδιενεργό ιώδιο, το χλώριο, τα τριαλογονομεθάνια και τις βλαβερές χημικές ουσίες.
Η ροή κινητικής αποικοδόμησης (Kinetic Degradation Fluxion-KDF) είναι ένα σκεύασμα χαλκού-ψευδαργύρου υψηλής καθαρότητας που μέσω της οξειδοαναγωγής(οξείδωση/αναγωγή) απομακρύνει το χλώριο, το μόλυβδο, τον υδράργυρο , το σίδηρο και το υδρόθειο από την παροχή του νερού.
Το θειώδες ασβέστιο (Calcium Sulphite) απομακρύνει 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τον ενεργό άνθρακα το χλώριο και τα βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος , ο υδράργυρος, το κάδμιο και το αργίλιο.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Bάρος: 0,52 kg Διαστασεις: Π: 8,5 cm/Β: 8,6 cm/Y:11,7 cm Αλλαγή φίλτρου : περίπου κάθε 6μήνες Συσκευασία : 1 τμχ.

Τιμή: 40,00€

Πιστοποιήσεις

Φορέας Πιστοποίησης DQS-UL
Ο Γερμανικός Φορέας Πιστοποίησης DQS είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στην Ευρώπη και εκπροσωπεί επίσημα τη Γερμανία στο IQNet (Διεθνές Δίκτυο Ποιότητας).
Δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια, έχει παρουσία σε 100 χώρες, απασχολεί περί τους 1.850 αξιολογητές και αριθμεί πάνω από 45.000 πιστοποιημένες επιχειρησιακές μονάδες παγκοσμίως.
Εταίροι της DQS είναι το DIN (Γερμανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης), η DGQ (Γερμανική Εταιρεία Ποιότητας), η οποία εκπροσωπεί, επίσης επίσημα τη Γερμανία στην EOQ (Ευρωπαϊκή Οργάνωση Ποιότητας) και η Αμερικάνικη UL (Underwriters Laboratories).
Στην Ελλάδα, η DQS έχει ιδρύσει θυγατρική εταιρεία από το 2000, η οποία δραστηριοποιείται με την επωνυμία DQS Hellas Ltd. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα, ενώ διατηρεί και υποκατάστημα Νοτίου Ελλάδος στο Ηράκλειο Κρήτης. Η DQS Hellas έχει επίσης ιδρύσει γραφεία στην Κύπρο, στη Βουλγαρία και στη Σερβία.

Η DQS Hellas πιστοποιεί επιχειρήσεις του Ιδιωτικού & Δημόσιου τομέα κατά ISO 9001: 2008,ISO 22000, ISO 14001, ISO 27001, SA 8000, IFS, BRC, GlobalGap, ISO 13485, και άλλα, συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και υλοποιεί σεμινάρια σε θέματα ποιότητας.

Φορέας Πιστοποίησης WQA
Ο Σύνδεσμος Ποιότητας Νερού (WQA) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός διεθνής οργανισμός που εκπροσωπεί τον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο επεξεργασίας νερού. Ο WQA διατηρεί άμεση επαφή με άλλες οργανώσεις που εκπροσωπούν διάφορες πτυχές της βιομηχανίας του νερού, προκειμένου να εξυπηρετούν καλύτερα τους καταναλωτές. Ο WQA είναι ένας πόρος και πηγή πληροφοριών, μια φωνή για τη βιομηχανία, ένας εκπαιδευτικός οργανισμός για τους επαγγελματίες, το εργαστήριο για τη δοκιμή των προϊόντων, καθώς και στην επικοινωνία με το κοινό.
Hellenic Water Association
Ο Ελληνικός Υδατικός Σύνδεσμος (Ε.Υ.Σ.) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί την Ελληνική εκπροσώπηση στο International Water Association (IWA). Ο Ελληνικός Υδατικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012. Σύμφωνα με τις αρχές του ο Ε.Υ.Σ. δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, είναι μη κερδοσκοπικός και λειτουργεί με βάση τον εθελοντισμό.

NSF components
Τα ανταλλακτικά φίλτρα, οι μεμβράνες αφαλάτωσης που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, όπως και πολλά άλλα εξαρτήματα των φίλτρων μας, είναι πιστοποιημένα από τον NSF.
Ο NSF International είναι αφιερωμένος στο να είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος της δημόσιας υγείας και των λύσεων διαχείρισης κινδύνων με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων μερών, δηλαδή το δημόσιο, την επιχειρηματική κοινότητα και τις κρατικές υπηρεσίες. Η αποστολή του πραγματοποιείται με πάνω από 1.700 μικροβιολόγους, τοξικολόγους, χημικούς, μηχανικούς και επαγγελματίες του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες, που αναδεικνύουν τις πιο υψηλές προδιαγραφές για όλα μας τα προϊόντα.
Τα προϊόντα Veluda είναι πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στον κόσμο και πληρούν τα υψηλότερα standards ποιότητας.